Current track

Title

Artist

Current show

Δισκοθήκη

20:00 22:00

Current show

Δισκοθήκη

20:00 22:00

Background

KONTTRA : “Το συγκρότημα αποτελεί για εμάς έκφραση, εκτόνωση αλλά́ ταυτόχρονα και απόλαυση”

Written by on 21/08/2020

Ένα βράδυ κάναμε κόντρες μεταξύ́ μας με ποδήλατα και έτσι μας ήρθε ιδέα να πούμε το συγκρότημα Konttra!

Οι Νίκος Γκόγκος, Γιάννης Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνος Παπαστέργιος είναι οι Konttra!

Ένα group από τα Σέρβια Κοζάνης που ήρθε για να μείνει. Με αφορμή το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Τρελά Αισθήματα”, που έχει την υπογραφή της Σοφίας Παπαβασιλείου και του Mark Angelo, μίλησαν στο VinylioRadio.gr 

 

Θέλουμε να μας πείτε λίγα λόγια για εσάς. Πώς δημιουργηθήκατε σαν συγκρότημα και πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ σας

Πριν πέντε χρόνια, είχα ξεκινήσει να τραγουδάω μονός μου (Νίκος) και μετά́ από δυο live προστέθηκε ο Κωνσταντίνος. Αυτό́ είδαμε ότι άρεσε στον κόσμο και είχε ανταπόκριση κατά την διάρκεια του καλοκαιριού́ και είπαμε να το τελειοποιήσουμε, προσθέτοντας τον Γιάννη στο τέλος του καλοκαιριού́.

Από πού προέκυψε το όνομα του group;

Το όνομα του group προέκυψε εντελώς τυχαία! Είμασταν στην αναζήτηση ονόματος αρκετό́ καιρό́. Ένα βράδυ κάναμε κόντρες μεταξύ́ μας, με ποδήλατα και έτσι μας ήρθε ιδέα να πούμε το συγκρότημα Konttra!

Τι σημαίνει το group για εσάς;

Το συγκρότημα αποτελεί για εμάς έκφραση, εκτόνωση αλλά́ ταυτόχρονα και απόλαυση, ειδικά́ όταν βρισκόμαστε στη σκηνή́. Έχουμε δεθεί́ πάρα πολύ́ σαν παρέα πλέον και αυτό́ σε συνδυασμό́ με τη θέληση και το πάθος που έχουμε για αυτό που κάνουμε, μας οδηγεί́ στο να θέλουμε να δείξουμε σε όλο και περισσότερο κόσμο την “τρέλα” μας για τη μουσική́!

Οι μουσικές σας επιρροές ποιες είναι;

Μεγαλώνοντας ο καθένας έχει διαφορετικές μουσικές προτιμήσεις. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε άλλωστε στην περίοδο της εφηβείας μας. Από́ τότε, όπως και κάθε άνθρωπος άλλωστε, αλλάζει μουσικά́ ακούσματα. Το ίδιο συνέβη και σε μας, οπότε οι μουσικές μας επιρροές ποικίλουν επί τρία, θα μπορούσαμε να πούμε.

Θα θέλαμε να ακούσουμε από τον καθένα δύο λόγια για τους υπόλοιπους

Νίκος: Εδώ θα προσπαθήσω να γίνω όσο πιο σύντομος γίνεται γιατί́ αν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτούς τους δύο, η συνέντευξη αυτή θα γίνει ένα βιβλίο πολλών σελίδων. Θα ξεκινήσω με τον Ντίνο που τον θεωρώ́ μεγάλο ταλέντο με απίστευτη μουσική́ αντίληψη. Θα τον αποκαλούσα η πυξίδα μου στα live στη περίπτωση που αλλού́ πατάει η νότα αλλού́ βρίσκομαι εγώ, αρκεί́ όμως να μην βρίσκεται και αυτός στο δικό́ του σύννεφο. Όσο για τον Γιάννη, θα έλεγα ότι έχει τρομερή́ αγάπη γι’ αυτό που κάνει και εάν η δική μας αφοσίωση για τη μπάντα από́ το 1 έως το 10 είναι στο 10, του Γιάννη είναι στο 11 καθώς είναι αυτός που με το ζήλο του περνάει την εικόνα μας στο κόσμο μέσα από́ τα social. Βέβαια με τον έντονο αυθορμητισμό́ του δε ξέρουμε ποτέ́ που θα βρεθούμε ανά́ πάσα στιγμή́, γι’ αυτό σαν μεγαλύτερος προσπαθώ́ να κρατάω μία πισινή́ και να τους προσέχω.

Γιάννης: Θα έλεγα πως τα παιδιά́ πλέον τους θεωρώ́ οικογένεια! Θέλω πολύ́ να συνεχίσουμε αυτό́ που κάνουμε με την μπάντα γιατί́ μας γεμίζει  και περνάμε πολύ́ ωραία στα Live μας!

Ντίνος: τι να πω γι’αυτούς τους δυο; ξεκινήσαμε το γκρουπ από́ το μηδέν, με τον ζήλο και την όρεξη που έχει δείξει ο καθένας πιστεύω θα συνεχίσουμε για πολύ́ ακόμα καιρό́ αυτό́ που κάνουμε.

Μιλήστε μας για το νέο κομμάτι σας και για την συνεργασία με την Σοφία Παπαβασιλείου

Μονό θετικά́ θα μπορούσαμε να πούμε για τους δημιουργούς του κομματιού́ .

Η Σοφία από την πρώτη στιγμή́ που μας γνώρισε μας αγκάλιασε και μας έδωσε τις δίκες της συμβουλές για έναν χώρο άγνωστο που προσπαθούμε να εισέλθουμε. Είναι ένας άνθρωπος με σπάνιο ταλέντο, απίστευτη έμπνευση και φαντασία!

O Mark Angelo έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα στο κομμάτι με τη  ευχάριστη μουσική́ του! Είναι πολύ́ καταξιωμένος και κάλος σε αυτό́ που κάνει και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτήν την συνεργασία!

Η Σοφία και Mark Angelo μας έδωσαν ένα τραγούδι καλοκαιρινό́, ευχάριστο, τρελό́ που προκαλεί́ ανάμεικτα συναισθήματα!

Ποια είναι μέχρι τώρα η ανταπόκριση του κόσμου;

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ́ μεγάλη! Δεχτήκαμε πολλά́ ενθαρρυντικά́ μηνύματα από́ πολύ́ κόσμο και είχαμε μεγάλη στήριξη μεσώ των Social Media!

Συνεργάζεστε με μία από τις κορυφαίες δισκογραφικές εταιρείες αυτή τη στιγμή στη χώρα την HEAVEN MUSIC. Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία;

Μια εταιρεία με μεγάλο ιστορικό́. Μια εταιρεία που δεν φανταζόμασταν ότι θα συνεργαστούμε μαζί́ της , κάτι για το οποίο νιώθουμε περήφανοι αλλά́ ταυτόχρονα και υπεύθυνοι καθώς νιώθουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της και στον χώρο στον οποίο ανήκει.

Για το κλείσιμο θα θέλαμε να μάθουμε τι άλλο έχουμε να περιμένουμε από το group.

Το επόμενο βήμα για εμάς στην συγκεκριμένη χρονική́ περίοδο είναι το να δουλέψουμε πολύ́ αυτό́ που κάνουμε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι! Ανυπομονούμε να ετοιμάσουμε το επόμενο μας τραγούδι και να αγαπηθεί́ όσο και το πρώτο!

 

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που διαθέσατε στο κοινό του vinylioradio.gr και ευχόμαστε καλή επιτυχία στα μελλοντικά μουσικά σας σχέδια.