[There are no radio stations in the database]

Μαρία Ζούκα: «Η μεγάλη μου αγάπη και αδυναμία, είναι το τραγούδι! »

Written by on 09/04/2021

Αυτό που θέλω είναι να βγάλω ωραία και διαφορετικά τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος!

 

Η Μαρία Ζούκα ζει στην Αθήνα και είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια. Πριν μερικά χρόνια, πήρε το βάπτισμα του πυρός, όταν ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα ταβερνάκια, όπου ο μπαμπάς της έπαιζε ερασιτεχνικά μπουζούκι. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι και δηλώνει τυχερή που κατάφερε να κάνει το χόμπι της επάγγελμα. Μέσα στο διάστημα αυτό, έχει καταφέρει να κάνει πολλές εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και στο εξωτερικό. Είχαμε τη χαρά να έχουμε μια όμορφη συζήτηση μαζί της, διαβάστε τι μας είπε η ίδια.

 

Καλησπέρα, ξεκινώντας την συζήτησή μας θα ήθελα να μας πεις δυο λόγια για σένα, να συστηθείς στο κοινό του Vinylio Radio.

Είμαι η Μαρία Ζουκα, είμαι τραγουδιστρια και ανήκω στο δυναμικό της Royal Music Effect! Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να πηγαίνω εκδρομές και να παίζω επιτραπέζια παιχνίδια!

Πώς ξεκίνησες τη μουσική σου καριέρα

Πριν 4 χρόνια αποφάσισα να πάω σ’ενα talent show, στο Rising Star, και μετά ξεκίνησα σιγά σιγά να δουλεύω σε διάφορα μαγαζιά, στην Αθήνα, στην επαρχία και στο εξωτερικό. Δεν το σκέφτηκα και πολύ, ήρθαν από μόνα τους τα πράγματα, αν και στην αρχή δεν ήταν εύκολα! Πιο μικρή ήμουν στις χορωδίες του σχολείου.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι επαγγελματικά με το τραγούδι

4 μόνο.

Με ποιους καλλιτέχνες έχει συνεργαστεί και με ποιους θα ήθελες να συνεργαστείς

Εχω δουλέψει με το Μυρωνα Στρατή, τον Κώστα Καραφωτη, το Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Κυριάκο Κυανό, τους Alcatrash, το Νίκο Ζωιδακη, και άλλους. Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ, δεν μπορω να ξεχωρίσω κάποιον!

Μίλησέ μας για την εμπειρία σου στο Rising Star

Η εμπειρία μου ήταν ενδιαφέρουσα και “μπήκα στα βαθιά” μπορώ να πω, μιας και δεν είχα ξανανέβει σε σκηνή πριν απ αυτό, ούτε είχα παίξει με ορχήστρα! Γνώρισα ταλαντούχα παιδιά και αξιόλογους καλλιτέχνες!

Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου με τον Χρήστο μάστορα;  πώς ήταν;

Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία, ο Χρήστος νοιαζοταν πραγματικά για την ομάδα του στο παιχνίδι, μου έδωσε πολλές συμβουλές και χάρηκα πολύ που τον γνώρισα!

Είναι δύσκολο να φανταστώ ένα κορίτσι με αγγελική φωνή να είναι χημικος. πως τα συνδυάζεις και τα δύο; Τι σε τραβάει πιο πολύ;

Δεν έχω πάρει ακόμα το πτυχίο μου, την ειχα ψιλό-παρατήσει τη σχολή μου, και την ξαναπιασα πέρσι, στην πρώτη καραντίνα! Ξεκίνησα να διαβάζω πάλι και να παρακολουθώ τα διαδικτυακά μαθήματα, και μέσα στον επόμενο χρόνο θα πάρω το πτυχίο μου! Η χημεια είναι πραγματικά μια πολύ όμορφη επιστήμη! Αλλά η μεγάλη μου αγάπη και αδυναμία, είναι το τραγούδι!

Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον και τα επαγγελματικά σου σχέδια για το τραγούδι

Αυτό που θέλω είναι να βγάλω ωραία και διαφορετικά τραγούδια που θα αγαπήσει ο κόσμος! Έχουμε κοινή “γραμμή” με την εταιρεία μου τη Royal Music Effect και πιστεύω ότι θα το πετύχουμε! Ήδη βγάλαμε το πρώτο μας cover, Το Μηδέν, και σύντομα θα βγει και το πρώτο μου τραγούδι!

Θα ήθελες να ευχαριστήσεις κάποιον η κάποια για τη μέχρι σήμερα πορεία σου;

Σίγουρα την εταιρεία μου και τον παραγωγό μου, κ. Bauer Merza, για την εμπιστοσύνη!

Ποια είναι η στιγμή που θα σου μείνει αξέχαστη από τις εμφανίσεις σου σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό;

Μία απ αυτές τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω ήταν πέρυσι το καλοκαίρι στο Χάραμα Πάτρας. Είναι ανοιχτό μαγαζί και ένα Σάββατο ξαφνικά άρχισε να βρέχει καταρρακτωδως! Το μαγαζί ήταν γεμάτο αλλά ο κόσμος δεν πτοήθηκε απ τη βροχή, ίσα ίσα σηκώθηκαν όλοι ορθιοι κ χόρευαν, σαν μια μεγάλη παρέα! Είχαμε βγει όλοι οι καλλιτέχνες στη σκηνή και τραγούδαγαμε όλοι μαζί! Ήταν μαγική βραδιά!

Κάτι άλλο που επίσης δεν θα ξεχάσω είναι η εμπειρία μου απ τα λαιβ στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοι ακούνε πολύ την ελληνική μουσική και, χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα, τραγουδούσαν μαζί μου όλα σχεδόν τα τραγούδια! Ήταν πολύ συγκινητικό!

Τι  θα ήθελες να ευχηθείς στο κοινό του Βινύλιο Radio;  

Εύχομαι ολόψυχα στο κοινό του Βινύλιο radio να επιστρέψουμε όλοι σύντομα στις ζωές μας, στις δουλειές μας και στην κανονικότητα!